Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο game designer του Borderlands, Zach Ford

*
Ο Zach Ford, game designer της PUBG Madison, έφυγε από τη ζωή. Πριν την πρόσληψή του στο studio του PlayerUnknown's Battlegrounds, ο Ford είχε εργαστεί στη Gearbox, έχοντας τον ρόλο του designer σε σειρές όπως Borderlands, Battleborn και Aliens: Colonial Marines.

"Ο Zack ήταν ένας παθιασμένος και ταλαντούχος designer που πρόσφερε πολλά πράγματα στα παιχνίδια της Gearbox", δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Randy Pitchford, που πρόσθεσε ότι ο εκλιπών είχε την έμπνευση για την ονομασία της Zaford Clan, μιας ομάδας χαρακτήρων του Borderlands 2.


Ένας ακόμα συνάδελφός του, ο Graeme Timmins σημείωσε ότι ο Ford είχε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της μαγείας που περιβάλει το Borderlands, σχεδιάζοντας τα περισσότερα από τα missions του πρώτου παιχνιδιού, χάρτες, το σύστημα μάχης και πολλά άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*