Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έως και 40% μερίδιο αγοράς για τη Nintendo σύμφωνα με πρόβλεψη της NPD

*
Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό ότι το Nintendo Switch γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία και η πρόβλεψη ενός αναλυτή της NPD "δείχνει" περαιτέρω βελτίωση των πωλήσεων. Ο Mat Piscatella θεωρεί ότι το Switch θα ξεπεράσει τις πωλήσεις των πρώτων 10 μηνών του Wii, στηριζόμενος στο γεγονός ότι η νεότερη κονσόλα της Nintendo, είναι η πρώτη που έχει απήχηση στο hardcore κοινό των παικτών, από εποχής Gamecube. Επίσης η υβριδική φύση του είναι ένα μεγάλο ατού, έναντι του ανταγωνισμού. Σύμφωνα πάντοτε με τον Piscatella το βαρόμετρο για την κατάληψη μεγάλου μεριδίου της αγοράς, έως και 40%, είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του πρόσφατα ανακοινωθέντος τίτλου Pokemon για το Switch.



Εάν καταφέρει η Nintendo να το διαθέσει εντός του 2018, οι πιθανότητες να εκτοξευτούν οι πωλήσεις της κονσόλας αυξάνονται κατά πολύ. Συγκριτικά με το Wii το οποίο είναι η πιο επιτυχημένη κονσόλα της Nintendo μέχρι τώρα, ο Mat επισημαίνει ότι, ενώ είχε μία εξαιρετικά καλή αρχή, οι πωλήσεις στην πορεία σημειώνανε σταδιακή πτώση, κάτι που το Switch έχει τα φόντα να υπερκεράσει. Με την third party υποστήριξη να δείχνει ότι έχει επιστρέψει στα παλιά επίπεδα και την μοναδική διττή φύση του, το μέλλον του Nintendo Switch διαφαίνεται ελπιδοφόρο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vonzuchter
    • δινει πονο.... και το κορυφαιο ειναι οτι πουλαει χωρις να βγαινουν τιτλοι. Θα μου πεις οσοι βγαινουν ειναι επικοι αλλα με 5 τιτλους το χρονο δε συντηρειται μια κονσολα στην αγορα για πολυ καιρο. Για να δουμε. Θα κανω το σκατο παξιμαδι ΚΑΙ ΠΑΛΙ και θα σταξω 390 για σουιτς και μαριο καπελο οπως το λεει και ο μικρος μου γιος. Ας ελπισουμε να μην αγορασω παλι 10-15 παιχνιδια και μετα να θελω νεα κοσνολα οπως εγινε με το U...

*