Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλα τα first party του Xbox δωρεάν στο Xbox Game Pass στο λανσάρισμά τους!

*
Μια ιδιαίτερα «επιθετική» κίνηση έκανε η Microsoft με το Xbox Game Pass και τα παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν από εδώ και στο εξής στην κονσόλα της ως Xbox exclusives. Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως όλα τα first party games της που θα κυκλοφορήσουν από εδώ και στο εξής θα προστίθενται άμεσα στη λίστα των διαθέσιμων παιχνιδιών του Xbox Game Pass. Κάτι τέτοιο σημαίνει αυτόματα πως όσοι έχουν ενεργή συνδρομή στην εν λόγω υπηρεσία θα μπορούν να απολαμβάνουν (για όσο βρίσκονται τα παιχνίδια στην ψηφιακή βιβλιοθήκη της εν λόγω προσφοράς) τα παιχνίδια, χωρίς καμία περαιτέρω χρέωση και θα απολαμβάνουν όλα τα σχετικά προνόμια, όπως πχ. το Xbox Play Anywhere!



Το διαφημιστικό υλικό αναφέρει τα Sea of Thieves, Crackdown 3 και State of Decay 2, αλλά θα καλύπτει και όλα τα επόμενα σημαντικά games για τα franchises που διαχειρίζονται τα Microsoft Studios, όπως τα Halo, Forza και Gears of War. Η συνδρομή στο Xbox Game Pass θα έχει πλέον ακόμη μεγαλύτερο νόημα, αφού από τις 20 Μαρτίου θα ξεκινήσει αυτή τη νέα σημαντική κίνηση με το Sea of Thieves.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*