Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλες οι ανακοινώσεις του ID@Xbox Game Pass

*
Κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου του ID@Xbox Game Pass, οι κάτοχοι Xbox One είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τίτλους που θα προστεθούν το προσεχές διάστημα στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass. Για αρχή υπάρχουν τα Killer Queen Black, Outer Wilds και Blazing Chrome, που θα είναι διαθέσιμα μέσω Xbox Game Pass την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία τους. Στη συνέχεια τα φώτα έπεσαν στα Afterparty και Outer Wilds για τα οποία υπάρχουν και συνεντεύξεις με τις ομάδες ανάπτυξης Night School Studio και Mobius αντίστοιχα. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τα Void Bastards, Operencia: The Stolen Sun, Supermarket Shriek, The Good Life και Afterparty που επίσης θα προστεθούν στο Xbox Game Pass ανήμερα με το λανσάρισμά τους. Σε περίπτωση που "χάσατε" το stream μπορείτε να το παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*