Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όχι και τόσο ασύρματο το χειριστήριο του Google Stadia στο λανσάρισμα

*
H ιστοσελίδα Verge ενημερώνει πως το Google Stadia και συγκεκριμένα το ασύρματο χειριστήριο του, δε θα είναι και τόσο ασύρματο για τους χρήστες της υπηρεσίας μέσω υπολογιστή, αλλά θα χρειάζεται σύνδεση μέσω του USB-C καλωδίου του. Η ασύρματη λειτουργία, για την ώρα, φαίνεται πως θα υποστηρίζεται μόνο μέσω του Chromecast Ultra. H Google παρουσίασε το χειριστήριο για πρώτη φορά τον Μάρτιο και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ομαλή εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων πλατφορμών που έχουμε σπίτι μας χρησιμοποιώντας το ίδιο χειριστήριο, χάρις στη δυνατότητά του να είναι συνδεδεμένο στους servers της Google μέσω Wi-Fi. Όμως, με ενημέρωση του disclaimer της υπηρεσίας που έγινε πρόσφατα, φαίνεται πως η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για το Chromecast Ultra.

Η Google λέει πως θέλει να δώσει πρώτα έμφαση στους χρήστες των μεγάλων τηλεοράσεων και θα τους προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, ώστε να είναι όσο περισσότερο ανταγωνιστική γίνεται με την Sony και τη Microsoft.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*