Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η καμπάνια του Sociable Soccer στο Kickstarter

Ο Jon Hare αποφάσισε να ακυρώσει τη καμπάνια χρηματοδότησης του Sociable Soccer στο Kickstarter, αφού φαίνεται πως δεν θα έπιανε τον στόχο. Το Sociable Soccer χαρακτηρίστηκε ως πνευματικός διάδοχος των Sensible Soccer games και για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του για PS4, PC και Xbox One (θα κυκλοφορούσε το 2016) έπρεπε να συγκεντρωθούν £300.000. Ωστόσο τις πρώτες ημέρες συγκεντρώθηκαν μόλις £32.498 από 1767 υποστηρικτές και ήταν σαφές ότι η χρηματοδότηση του project δεν θα ήταν επιτυχημένη. Έτσι, ο Hare αποφάσισε να τερματίσει τη καμπάνια. Σε συνέντευξή του στο Eurogamer -μετά την ακύρωση του project- ο developer σημείωσε ότι τα Μέσα δημιούργησαν μεγάλο ντόρο για το Sociable Soccer, ωστόσο δεν κατάφεραν να πείσουν αρκετούς αναγνώστες.



Ο Hare σημείωσε επίσης ότι το πρωτότυπο του Sociable Soccer «παίζει ήδη εκπληκτικά καλά» και πως η ανακοίνωση του game προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών publishers, επομένως φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. «Δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή, εκτός από το ότι συνεχίζεται κανονικά η ανάπτυξη και όταν μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε το πώς θα φέρουμε το παιχνίδι στην αγορά θα σας ενημερώσουμε», ανέφερε κλείνοντας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • lovesfool
    • Meh...

      Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια, πλέον, κυκλοφορούν με το κιλό σε διάφορες συσκευές. Άλλα πολύ καλύτερα, άλλα πάρα πολύ χάλια, αλλά παρόμοια.

      Meh κι αν βγει κι αν δεν βγει. Πάω στοίχημα ότι οι publishers που αναφέρει είναι όλοι κινητάδες.

*