Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα μια αναβολή για το λανσάρισμα του MMO New World

*
Η Amazon Games αποφάσισε να μεταθέσει, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, την κυκλοφορία του MMO, New World. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να λανσαριστεί τον Μάιο του 2020, όμως η ημερομηνία μετετέθηκε για τον Αύγουστο του 2020, μετά για τις αρχές του 2021 και στις συνέχεια για τις 31 Αυγούστου. Όπως ανακοινώθηκε θα γίνει διαθέσιμο στις 28 Σεπτεμβρίου, εφόσον όλα πάνε καλά.

Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από την πρόσφατη open beta, που προσέλκυσε περισσότερους από 1 εκ. παίκτες. Η ομάδα ανάπτυξης δηλώνει ότι, μετά την δοκιμαστική περίοδο, θα πρέπει να γίνουν βελτιώσεις για να προσφερθεί στους παίκτες η καλύτερη δυνατή εμπειρία. Απαιτούνται μερικές επιπλέον εβδομάδες για να εξαλειφθούν τα bugs και να βελτιωθεί η σταθερότητα. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη μιας και δεν είναι η πρώτη αναβολή, όμως η Amazon Games θέλει να παραδώσει το βέλτιστο αποτέλεσμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*