Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγή στο εικαστικό των PS Plus Games Φεβρουαρίου ίσως φανερώνει εξελίξεις για το PlayStation Infinite

*
Οι πρόσφατες φήμες για την υπηρεσία PlayStation Infinite (Project Spartacus) και οι ανακοινώσεις που έγιναν πριν από λίγο για τα παιχνίδια PS Plus Φεβρουαρίου ίσως και να μαρτυρούν σύντομα εξελίξεις. Όπως είδαν αρκετά παρατηρητικοί χρήστες στο διαδίκτυο, η Sony χρησιμοποίησε διαφορετικά λεκτικά για την ανακοίνωση των δωρεάν παιχνιδιών του επόμενου μήνα. Συγκεκριμένα, αντί για την αναφορά «For PlayStation Plus Members», τα νεότερα games που θα προσφερθούν τον Φεβρουάριο τόνιζαν κάτω από το κεντρικό λεκτικό τη φράση “Available this month at no extra cost”, χωρίς να υπάρχει κάποια αναφορά στο όνομα της υπηρεσίας. Αυτό, για κάποιους, μεταφράζεται σε εξελίξεις σχετικές με τη νέα συνδρομητική υπηρεσία της Sony που θα έρθουν ίσως και μέσα στον επόμενο μήνα και στο φημολογούμενο PlayStation State of Play που περιμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*