Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανάπτυξη για το τμήμα του Xbox

Η Microsoft ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους που τελείωσε στα τέλη Ιουνίου και περιλαμβάνει την περίοδο 1 Απριλίου 2014 με 30 Ιουνίου 2014. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στο τελευταίο τρίμηνο η εταιρεία έστειλε στα καταστήματα 1.100.000 Xbox 360 και Xbox One, αυξάνοντας τα έσοδα του τμήματος κατά 104 εκατομμύρια δολάρια και σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 14% σε σχέση με την ίδια σεζόν το 2013.


Ολόκληρος ο τομέας Computing και Gaming Hardware σημείωσε άνοδο εσόδων κατά 23%, φτάνοντας τα 274 εκατομμύρια δολάρια, κυρίως από το Xbox και το Microsoft Surface. Συνυπολογίζοντας τους αριθμούς που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μέχρι στιγμής, το Xbox One δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τα 6 εκατομμύρια συστήματα στην αγορά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • BigDaddy
    • Συναδελφε volga τι να πεις?Τσαμπα τα λες.
      στο τελευταίο τρίμηνο η εταιρεία έστειλε στα καταστήματα 1.100.000 Xbox 360 και Xbox One
      Τοσο χαλια τελικα.

*