Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναδρομή στο 2020 για το Star Citizen (video)

Η Cloud Imperium Games δημοσίευσε ένα video με όλα τα features που προστέθηκαν στο Star Citizen μέσα στο 2020. Το παιχνίδι είναι υπό ανάπτυξη από το 2012, όμως βρίσκεται ακόμα στην έκδοση Alpha, χωρίς να υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του τίτλου, η οποία περιέχει ένα νέο σύστημα mining, μια νέα περιοχή, με όνομα Station Refinery Deck και αρκετά νέα όπλα και διαστημόπλοια. Όπως αναφέρεται στο βίντεο, παρά τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία στην ανάπτυξη του τίτλου, προστέθηκαν αρκετά χαρακτηριστικά μέσα στο 2020. Νέα quest, νέα οχήματα βελτιώσεις στην UI και στην camera, ήταν μόνο μερικά από αυτά.


Σύντομα αναμένεται ένα roadmap για το 2021. Το Star Citizen είναι διαθέσιμο μόνο για PC μέσω του επίσημου site του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*