Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν Pokémon: Let’s Go bundles για το Switch

*
Όσοι σκέφτεστε να αγοράσετε είτε το Pokémon: Let’s Go, Pikachu! είτε  Pokémon: Let’s Go, Eevee! μαζί με κονσόλα, τότε τα δύο special limited hardware bundles για το Nintendo Switch που ανακοινώθηκαν, σίγουρα θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει την κονσόλα όπου όλα της τα τμήματα είναι διακοσμημένα με φιγούρες του Pikachu και της Eevee, προεγκατεστημένο είτε το Pokémon: Let’s Go, Pikachu! είτε το Pokémon: Let’s Go, Eevee! ανάλογα το τι θα επιλέξετε και ένα Poké Ball Plus controller. Επιπλέον, αποκαλύφθηκαν νέες λεπτομέρειες για τους επερχόμενους τίτλους. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της περιπέτειας, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε τον Pikachu είτε την Eevee για να ξεπεράσουν εμπόδια, χρησιμοποιώντας όμως μυστικές τεχνικές, όπως το κόψιμο δέντρων, το περπάτημα στο νερό και η αιώρηση στους ουρανούς.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*