Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι του Ultimate Game Sale

*
Δεν έχουν περάσει και πολλές ημέρες από τότε που η Microsoft ανακοίνωσε το Ultimate Game Sale του φετινού καλοκαιριού και ο Major Nelson επέστρεψε για να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε σε μειωμένη τιμή. Να υπενθυμίσουμε πως οι συγκριμένες προσφορές ισχύουν μέχρις τις 10 Ιουλίου και για τους χρυσούς συνδρομητές της υπηρεσίας του Xbox Live θα ισχύσει μια επιπλέον προσφορά της τάξεως του 10%. Τίτλοι όπως Halo Wars 2, Far Cry Primal, Titanfall 2 (Xbox One), Call of Duty Black Ops II, Red Dead Redemption, Skate 3 (Xbox 360) και πολλά άλλα ακόμη σας περιμένουν με έκπτωση έως και 65%. Τη λίστα με όλα τα παιχνίδια μπορείτε να τη βρείτε κάνοντας click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • VergeofEmotions
    • Θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερες κάποιες τιμές στα multiplatform αλλα όπως και να χει είναι αρκετά καλές και σε παιχνίδια για όλα τα γούστα.

*