Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Games with Gold Δεκεμβρίου 2018

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα μπορέσουν να κατεβάσουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold, το μήνα Δεκέμβριο 2018. Έτσι λοιπόν, για τους κατόχους Xbox One, από 1 έως και 31 Δεκεμβρίου υπάρχει το μυστηριώδες puzzler Q.U.B.E. 2 και από 16 Δεκεμβρίου 2018, έως και 15 Ιανουαρίου 2019, η περιπέτεια Never Alone. Εννοείται ότι υπάρχουν παιχνίδια και για τους κατόχους Xbox 360. Οι κάτοχοι της κονσόλας αυτής, από 1 έως και 15 Δεκεμβρίου θα μπορούν να κατεβάσουν το Dragon Age II και από 16 έως 31 Δεκεμβρίου 2018, το Mercenaries: Playground of Destruction. Και οι δύο παραπάνω τίτλοι είναι backwards compatible στο Xbox One. Μοναδική προϋπόθεση για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα παιχνίδια αυτά, είναι να έχετε ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία Xbox Live Gold.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*