Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Games with Gold Ιουλίου 2018

*
Το τέλος του μήνα πλησιάζει και όπως ήταν αναμενόμενο, η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold για τον Ιούλιο 2018. Η αλήθεια είναι ότι έχουν υπάρξει και καλύτεροι μήνες και τα όσα προσφέρονται για τον επόμενο επόμενο διάστημα, σίγουρα θα δημιουργήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Πιο αναλυτικά, οι κάτοχοι Xbox One θα μπορέσουν να κατεβάσουν από 1 έως και 31 Ιουλίου το Assault Android Cactus και από 16 Ιουλίου έως και 15 Αυγούστου το Death Squared. Όσοι διαθέτουν Xbox 360, από 1 έως και 15 Ιουλίου θα έχουν πρόσβαση στο Virtua Fighter V Final Showdown και από 16 έως και 31 Ιουλίου στο Splinter Cell Conviction. Σας υπενθυμίζουμε ότι βασική προϋπόθεση για να μπορέσετε να κατεβάσετε τα παραπάνω στην κονσόλα σας, είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • ο ανταγωνισμος κανει καλο, αλλα οχι οταν οι δυο εταιριες ανταγωνιζονται για το ποιος θα δωσει περισσοτερη σαπιλα. Τεσσερα χρονια + εχουν περασει, δωστε κανα παιχνιδι της προκοπης ρε καρμιρηδες

    • RiderSoMysterious
    • Τελευταία ανακοίνωση, μετά τις πολύ καλές προσθήκες στο Game Pass, τα νέα backwards compatible παιχνίδια, μετά ακόμα και από την ανακοίνωση των παιχνιδιών του PS+. Να φεύγει η υποχρέωση. Το Splinter Cell σώζει κάπως την κατάσταση.

*