Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα νέα εβδομαδιαία Deals with Gold

*
Κάθε νέα εβδομάδα, αν και η συγκεκριμένη έχει ήδη φτάσει στα μισά, σημαίνει νέα Deals with Gold από Microsoft. Όπως πάντα, πηγή ενημέρωσης για το συγκεκριμένο θέμα, αποτελεί το blog του Major, Larry Hryb, Nelson. Για ένα ακόμα 7ήμερο, οι κάτοχοι Xbox One και Xbox 360 με ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold, μπορούν να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με σπουδαίους τίτλους, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Έτσι λοιπόν, την τρέχουσα εβδομάδα, για Xbox One ξεχωρίζουν τα Bioshock The Collection, Rocket League, Fable Fortune, Need for Speed Ultimate Bundle, Fe, Seasons After Fall, Blood Bowl 2 και άλλα. Όσοι διαθέτουν Xbox 360, μπορούν να αποκτήσουν τα XCOM Enemy Within, Alien Rage, Enemy Front, Sniper Ghost Warrior 2, Spec Ops: The Line, The Darkness II κλπ. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι την Τρίτη 5 Ιουνιου και ώρα Ελλάδας 13:00.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*