Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα πλάνα της Ubisoft για το post launch content του Assassin's Creed Valhalla

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε τα πλάνα της σχετικά με το περιεχόμενο που θα προστεθεί στο Assassin’s Creed Valhalla μετά από το λανσάρισμα. Θα υπάρχει το κλασσικό Season Pass, με δύο κύρια expansions, γεμάτα narratively driven gameplay αλλά και ένα αποκλειστικό quest. Επιπλέον, όλοι οι παίκτες του Assassin’s Creed Valhalla θα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν περιεχόμενο, που θα περιλαμβάνει in-game events και festivals, νέα κτίσματα για τον καταυλισμό σας, υπηρεσίες και game modes. Επίσης η Ubisoft ανακοίνωσε πως το εκπαιδευτικού περιεχομένου Discovery Tour, θα προστεθεί στο παιχνίδι το 2021.

Μέσω του Season Pass, οι παίκτες θα ανακαλύψουν νέες περιοχές και ιστορίες. Τα expansions θα γίνουν διαθέσιμα μέσα από τη δομή του βασικού τίτλου, δένοντας έτσι αρμονικά με το υπόλοιπο σενάριο. Όσον αφορά το δωρεάν περιεχόμενο, αυτό θα δοθεί μέσα σε δύο διαφορετικές σεζόν, με την κάθε μία να έχει διάρκεια τρεις μηνες. Να σημειωθεί ότι το Season Pass του Assassin’s Creed Valhalla θα περιλαμβάνεται στις Assassin’s Creed Valhalla Gold, Ultimate και Collector Editions, όπως επίσης και ξεχωριστά, με τιμή €39,99.


Το Season Pass θα περιλαμβάνει:

Το The Legend of Beowulf quest που θα είναι αποκλειστικότητα για τους κατόχους τους Season Pass. Οι παίκτες θα κληθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από τον θρύλο του Beowulf. To quest θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του Assassin’s Creed Valhalla.

Expansion 2 - The Siege of Paris (Καλοκαίρι του 2021): Στο The Siege of Paris, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την πιο φιλόδοξη μάχη στην ιστορία των Vikings, μαζί με σπουδαίες φυσικογνωμίες της Γαλλίας εκείνης της εποχής. Θα πρέπει να διεισδύσετε στο Παρίσι και τον Σηκουάνα, που βρίσκονται υπό παρατεταμένη πολιορκία, να ανακαλύψετε τα μυστικά των εχθρών και να δημιουργήσετε στρατηγικές συμμαχίες που θα εξασφαλίσουν το μέλλον του έθνους σας.



Όσον αφορά τις δύο σεζόν που προαναφέρθηκαν, η πρώτη θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2020 και θα περιλαμβάνει:

- Μια νέα περιοχή για τον καταυλισμό σας, ώστε να συνεχίσετε την ανάπτυξη και επέκτασή του.
- Ένα παραδοσιακό Viking Festival: Το Yule Festival, που θα πραγματοποιηθεί στον καταυλισμό.
- Ένα νέο game mode, το River Raids που θα βασίζεται στον βασικό μηχανισμό του Valhalla για την πραγματοποίηση επιδρομών.
- Τα Ranks για τον Jomsviking: Οι παίκτες του Assassins Creed Valhalla θα μπορούν να στρατολογούν φίλους τους. Κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν θα υπάρξει ένα update για το Jomsviking που θα επιτρέπει στον Jomsviking να κερδίζει XP και να ανεβάζει το επίπεδό του. Όσο πιο υψηλό το επίπεδό του, τόσο περισσότερο ασήμι θα κερδίζει όταν στρατολογείται από άλλους παίκτες.
- Τέλος θα προστεθούν νέα player skills και abilities, weapons, gear και cosmetic items για τον καταυλισμό, το πλοί, το άλογο και το raven.

Η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2021, με ένα νέο game mode που θα είναι βασισμένο στους βασικούς μηχανισμούς μάχης του Valhalla, ένα νέο update για τον Jomsviking, νέα festivals, νέο gear και cosmetic items.

Από όσο έχει ανακοινωθεί θα υπάρξει τρίτη, αλλά και τέταρτη σεζόν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*