Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε post-launch περιεχόμενο για το Resident Evil 2 Remake

*
H Capcom ανακοίνωσε ότι μετά το λανσάρισμα του Resident Evil 2 Remake, θα προστεθεί ένα νέο game mode, μέσω ενός δωρεάν update. Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει και επιπλέον περιεχόμενο δίχως πρόσθετο κόστος, ούτε πότε θα κυκλοφορήσει το εν λόγω DLC. Το νέο mode θα ονομάζεται The Ghost Survivors. Σε αυτό οι παίκτες θα αναλάβουν το χειρισμό διάφορων χαρακτήρων και ως τώρα έχουν επιβεβαιωθεί ο Robert Kendo, μέλος του USS και η Katherine, κόρη του δημάρχου. Ταυτόχρονα θα υπάρχει και ένα in-game shop, με την Capcom να βεβαιώνει ότι δεν έχει να κάνει με micro-transactions. Όπως ήδη γνωρίζετε, σε σχέση με την αρχική κυκλοφορία, ο τίτλος θα λανσαριστεί με δύο επιπλέον unlockable game modes. To The 4th Survivor και το The Tofu Survivor. Μην ξεχνάτε ότι, όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του, υπάρχει το 1-Shot demo του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, περισσότεροι από 3 εκ. παίκτες έχουν ασχοληθεί με αυτό. Τέλος, το Resident Evil 2 Remake, θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου 2019, για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*