Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για Nintendo Switch το Hitman III – Cloud Version (trailer)

Όπως ανακοινώθηκε, η IO Interactive θα κυκλοφορήσει το Hitman III – Cloud Version σε Nintendo Switch μέσω του eShop της κονσόλας. Το πότε θα γίνει αυτό παραμένει άγνωστο.

Το Hitman III είναι το πρώτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς που θα γίνει διαθέσιμο μέσω του Nintendo Switch και αποτελεί τη δραματική ολοκλήρωση της τριλογίας του Agent 47. Είτε είστε από τους παλιούς fans του franchise είτε πρόκειται για τον πρώτο τίτλο Hitman με τον οποίο θα ασχοληθείτε, το βέβαιο είναι ότι θα απολαύσετε μια περιπέτεια που θα σας κόψει κυριολεκτικά την ανάσα.


Το Hitman III αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Epic Games Store) και Google Stadia στις 20 Ιανουαρίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*