Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε για PC το open-world adventure Lucen (trailer)

O developer Kristian Kebbe ανακοίνωσε το Lucen, ένα open-world adventure game όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός αγοριού που εξερευνεί άγωνστα μέρη και μάχεται ενάντια σε μυθικά τέρατα, αναζητώντας αρχαίες θεότητες που θα επαναφέρουν το φως στο χωριό του. Θα κυκλοφορήσει για PC, μέσω Steam, εντός του 2021.

Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, το Lucen είναι μία περιπέτεια στο άγνωστο. Οι παίκες αναλαμβάνουν τον χειρισμό ενός αγοριού που ονομάζεται Lucen. Σκοτάδι έχει καλύψει το χωριό του και οι κάτοικοι δεν ξυπνούν. Έτσι λοιπόν ο Lucen ξεκινάει για μια σημαντική αποστολή έξω από το χωριό του, οπλισμένος με ένα ξίφος και ένα τόξο. Μονο οι αρχαίες θεότητες μπορούν να βοηθήσουν και ο Lucen είναι πλέον ο μοναδικός που μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους.


Πρώτα όμως θα πρέπει να διασχίσει περιοχές, που επί αιώνες δεν τις έχει αγγίξει ο πολιτισμός και να παλέψει με μυθικά τέρατα, που ως τότε υπήρχαν μόνο σε θρύλους που διηγούνταν οι γηραιότεροι.

Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Τόσο ωραία ιδέα περιβάλλοντος αλλά πολύ κακή υλοποίηση στο animation.
      Μακάρι να το δουλέψουν πιο σωστά.

*