Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα το Mortal Kombat 11 Aftermath (trailer)

*
Η NetherRealm ανακοίνωσε επίσημα το νεότερο μέρος της οικογένειας Mortal Kombat 11, το Mortal Kombat 11 Aftermath. To νέο expansion μεγαλώνει την ιστορία του κεντρικού campaign με νέο cinematic narrative. Στη μάχη, με το νέο game μπαίνουν πλέον οι Fujin, Sheeva και ως guest χαρακτήρας ο RoboCop. Θα διατεθεί στις 26 Μαϊου για όλα τα διαθέιμα formats και προς το παρόν έχουμε το trailer από το επίσημο κανάλι. Πέραν όλων των άλλων, το Mortal Kombat 11 Aftermath φέρνει και 3 νέα character skin packs που θα διατεθούν σε διαφορετικές χρονικές φάσεις. Ταυτόχρονα, ένα δωρεάν update για το game θα προσθέσει τις αγαπημένες πίστες Klassic Dead Pool και Soul Chamber, αγαπημένα stage fatalities και τα friendships.



Όσοι έχουν ήδη αγορασμένο το Mortal Kombat 11 μπορούν να αναβαθμίσουν στο Mortal Kombat 11 Aftermath με ένα ποσό κοντά στα 35 ευρώ, ενώ υπάρχει και ένα Aftermath Kombat Pack bundle που θα πωλείται στα 40 ευρώ.

Δείτε δύο friendship videos στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*