Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η physical edition του Cloudpunk (trailer)

H Merge Games θα κυκλοφορήσει τη physical edition του Cloudpunk για το PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC, όπως ανακοίνωσε η ίδια. Η Standard edition θα κοστίζει €29,99 για τα PlayStation 4 και Xbox One, €34,99 για το Switch και €24,99 για το PC.

H Signature Edition θα κοστίζει €44,99 για το PlayStation 4 και Switch. H έκδοση αυτή περιλαμβάνει ένα special box με νέο artwork, ένα αντίτυπο του παιχνιδιού, ολόκληρο το soundtrack, pins με το logo του Cloudpunk και το Camus, ένα comic art print. Οι προπαραγγελίες θα είναι διαθέσιμες στις 25 Ιουνίου 2020 στο Signature Games Store.


Το Cloudpunk πρωτολανσαρίστηκε για PC μέσω Steam στις 23 Απριλίου. Η έκδοση για τις κονσόλες θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Δείτε παρακάτω το trailer για την Signature Edition:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*