Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Echo Generation (trailer)

H Coconumber ανακοίνωσε ότι το turn-based adventure game Echo Generation θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Microsoft Store). Επιπλέον, την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Πρόκειται για μια περιπέτεια που θα σας γυρίζει στην παιδική σας ηλικία. Το καλοκαίρι του 1993 πλησιάζει στο τελος του. Μαζί με τους συμμαθητές σας αποφασίζετε να διερευνήσετε την πηγή μια μυστηριώδους και επικίνδυνης πηγής ενέργειας που απειλεί την πόλη έπειτα από τη συντριβή ενός άγνωστου σώματος. Ετοιμαστείτε για αποστολές όπου θα παλέψετε με τέρατα και θα ξεκλειδώσετε δυνάμεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να σώσετε όσους αγαπάτε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*