Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και κυκλοφορεί στις 15 Οκτωβρίου το Dungeon Encounters (trailer)

Η Square Enix και η Cattle Call ανακοίνωσαν το dungeon exploration RPG Dungeon Encounters. Θα λανσαριστεί στις 15 Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam). Παραγωγός του τίτλου είναι ο Hiroaki Kato και director ο Hiroyuki Ito. Τα σχέδια έχει επιμεληθεί ο Ryoma Ito και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Nobuo Uematsu.

Το Dungeon Encounters θα δοκιμάσει τις ικανότητες των παικτών στον τομέα της στρατηγικής, μέσα από 100 επίπεδα γεμάτα δοκιμασίες. Εκεί θα κληθούν να ηγηθούν μιας αποστολής για την χαρτογράφηση ενός υπόγειου λαβύρινθου. Για να φτάσετε στο τέλος θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσετε εκατοντάδες εμπόδια και να δώσετε σκληρές μάχες με τέρατα. Η στρατηγική θα αποδειχτεί βασικός παράγοντας για την επιβίωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*