Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε μικρή καθυστέρηση για το Curved Space (trailer)

Η Maximum Games ανακοίνωσε μια μικρή καθυστέρηση για το Curved Space. Το νέο arcade-style shooter της Only By Midnight δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 18 Ιουνίου, αλλά στις 29 του ίδιου μήνα για το PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC μέσω Steam και στις 13 Ιουλίου για το Nintendo Switch.

Το Curver Space είναι ένα twin-stick shooter που χρησιμοποιεί την κλασική φόρμουλα του είδους και τη μεταφέρει στο απέραντο κενό του διαστήματος. Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν διαστημικές αράχνες με φόντο αστρικούς ορίζοντες που γεμίζουν σφαίρες, θα εξερευνήσουν για αναβαθμίσεις των όπλων τους σκοτώνοντας γαλαξιακά έντομα και θα παλέψουν με γιγαντιαία τέρατα – bosses.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*