Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε πακέτο Final Fantasy VII και Final Fantasy VIII Remastered για το Nintendo Switch

*
Η Square Enix ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Final Fantasy VII και Final Fantasy VIII Remastered σε μορφή πακέτου για το Nintendo Switch και με την ονομασία Final Fantasy VII and Final Fantasy VIII Remastered Twin Pack. Η κυκλοφορία του ορίστηκε για το 2019 στην αγορά της Ασίας με υποστήριξη για ιαπωνικά και αγγλικά. Προς το παρόν, έχει επιβεβαιωθεί η κυκλοφορία του νέου bundle μόνο για την αγορά της Ασίας και μένει να δούμε αν υπάρχουν πλάνα από τις εμπλεκόμενες πλευρές να το δούμε και σε άλλες περιοχές του πλανήτη.

Το Final Fantasy VII έρχεται με μερικά έξτρα χαρακτηριστικά, όπως 3x Speed mode, δυνατότητα απενεργοποίησης των battle encounters και battle enhancement mode. Σε ότι αφορά το Final Fantasy VIII Remastered, περιλαμβάνει πέρνα του κλασικού περιεχομένου επιλογές Battle assistance, 3x Speed mode και δυνατότητα απενεργοποίησης των random encounters.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*