Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Ben 10: Power Trip (trailer)

O publisher Outright Games και η developer PHL Collective ανακοίνωσαν το Ben 10: Power Trip για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου 2020.

Σύμφωνα με τον CEO της Outright Games Terry Malham: "Το Ben 10 είναι πολυαγαπημένη παιδική σειρά και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι με τους χαρακτήρες της. Η συνεργασία μας με το Cartoon Network μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε μεγάλα βήματα μπροστά και να φτιάξουμε έναν τίτλο Ben 10 που θα διασκεδάσει τους fans και τις οικογενείες τους".


Στο Ben 10: Power Trip, θα έρθετε αντιμέτωποι με τον μάγο Hex ο οποίος απελευθερώνει την δύναμη 4 μαγικών κρυστάλλων. Σαν βοήθεια θα έχετε την Gwen και τον παππού Max, ενώ το παιχνίδι υποστηρίζει local split-screen co-op και ο συμπαίκτης σας θα ελέγχει τον Kevin Levin.

Δείτε παρακάτω το announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*