Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Call of Duty: Modern Warfare με console-PC cross play και χωρίς season pass

*
Μετά από όργιο φημών και αρκετές διαρροές, Activision και Infinity Ward προχώρησαν στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Call of Duty: Modern Warfare. Όπως θα διαπιστώσετε από το story trailer που θα βρειτε παρακάτω, τεχνικά πρόκειται για soft reboot της σειράς και σηματοδοτεί την επιστροφή βασικών στοιχείων και χαρακτήρων του Modern Warfare, όπως ο Captain Price και κλασσικών όπλωνόπως τα FAMAS και AK-47. Το νέο Modern Warfare θα διαθέτει single-player ιστορία, multiplayer mode γεμάτο δράση και νέο cooperative gameplay.

“Είναι ένα νέο Modern Warfare επαναπροσδιορισμένο με κάθε τρόπο”, ανέφερε ο Dave Stohl, co-Studio Head, της Infinity Ward. “Δημιουργούμε μια συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία η οποία είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο του σήμερα, όπου οι κανόνες είναι γκρίζοι και οι γραμμές μάχης θολές. Οι παίκτες θα συμμετέχουν σε ένα ποικίλο cast διεθνών ειδικών δυνάμεων και μαχητών της ελευθερίας, σε αποστολές σε Ευρωπαϊκές πόλεις καθώς και εκτάσεις της Μέσης Ανατολής. Είναι έντονο, είναι συναρπαστικό και ανυπομονούμε να το παίξουν οι θαυμαστές μας τον Οκτώβριο.”


“Κάθε απόφαση σχεδιασμού έχει γίνει έχοντας τους παίκτες στο μυαλό μας”, είπε ο Patrick Kelly, Creative Director και co-Studio Head της Infinity Ward. “Με την κυκλοφορία του  Modern Warfare, κάνουμε βήματα για να ενώσουμε την κοινότητα.  Πρώτον, σχεδιάζουμε το Modern Warfare να παίζεται μαζί σε PC και κονσόλα μέσω υποστήριξης cross-play. Δεύτερον, καταργούμε το παραδοσιακό season pass, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερους δωρεάν χάρτες και περιεχόμενο, καθώς και post-launch events σε όλους τους παίκτες. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα”.



Το Call of Duty: Modern Warfare θα διαθέτει μία νέα μηχανή η οποία θα προσφέρει μία εντυπωσιακή και φωτορεαλιστική εμπειρία. Η νέα τεχνολογία χρησιμοποίει τις τελευταίες εξελίξεις στην οπτική μηχανική. Υλικοτεχνικό σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, νέο hybrid tile based streaming system, νέο PBR decal rendering system, world volumetric lighting, 4K HDR, DirectX Raytracing (PC) και πολλά περισσότερα όπως νέο GPU geometry pipeline. Η φασματική απόδοση παρέχει θερμική ακτινοβολία θερμότητας και αναγνώριση υπερύθρων για θερμική και νυχτερινή όραση. Η τεχνική επένδυση παρέχει ένα πρωτοποριακό animation καθώς και σύστημα σχεδιασμού σχήματος, ενώ τα νέα εργαλείου ήχου υποστηρίζουν πλήρες Dolby ATMOS, σε υποστηριζόμενες πλατφόρμες, καθώς και τα τελευταία εφέ προσομοίωσης ήχου.

To Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου, για PlayStation 4 και Xbox One. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinite Dreams Inc.

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Δε θα έχει season pass; Μα γιατί; Δεν ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ιδέα αυτή που ακολουθήθηκε στο Black Ops 4 του season pass με το ζόρι; Δωρεάν περιεχόμενο; Τι ειναι αυτά; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. (προφανώς και είμαι τέρμα ειρωνικός)

    • vonzuchter
    • φαντασματα κυνηγανε... τα COD 2 , πρωτο modern warfare και πρωτο Black Ops δεν θα ξεπεραστουν ποτε. Η σειρα εχει κλεισει τον κυκλο της. Επισης πως θα παιζουν στους ιδιους σερβερς κονσολες και PC? πως θα μπορεσει να ανταγωνιστει ο χειρισμος του χειριστηριου τον χειρισμο mouse+keyboard?

*