Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Diplomacy and Strategy Expansion Pack για το Romance of the Three Kingdoms XIV (trailer)

Η Koei Tecmo ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Romance of the Three Kingdoms XIV: Diplomacy and Strategy Expansion Pack Bundle για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC. Το νέο expansion pack θα κυκλοφορήσει αρχικά στις 10 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία και αργότερα στην Δύση στις αρχές του 2021. Οι ήδη κάτοχοι του αρχικού Romance of the Three Kingdoms XIV σε PS4 και PC θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν την υπάρχουσα έκδοση τους με το επερχόμενο Diplomacy and Strategy Expansion Pack Bundle. Το νέο expansion έρχεται να φέρει νέες γεωγραφικές περιοχές και φυλές για να εξερευνήσουν οι παίκτες και να δημιουργήσουν τις δίκες τους συμμαχίες, μέσα από νέα characteristics και τακτικές που θα βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση της αυτοκρατορίας σας. Παράλληλα, ένα νέο campaign με την ονομασία “War Chronicles Mode” έρχεται να προσφέρει μια επιπλέον εμπειρία στα γεγονότα του Romance of the Three Kingdoms, με τους παίκτες να πρέπει να το βγάλουν εις πέρας έχοντας ελάχιστα στρατεύματα και χάρτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*