Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Double Switch: 25th Anniversary Edition

*
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 ετών από την πρώτη κυκλοφορία του, Limited Run Games και Screaming Villains επαναφέρουν στην επικαιρότητα το Double Switch. Αυτή τη φορά θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο Double Switch: 25th Anniversary Edition, για PlayStation 4 και PC. Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε μια μυστηριώδη έπαυλη που ονομάζεται Edwards Arms και οι παίκτες ελέγχουν τα συστήματα ασφαλείας της ακίνητης περιουσίας. Για την προστασία από φιλόδοξους διαρήκτες, είναι δυνατή η τοποθέτηση παγίδων, όπως κινούμενοι πολυέλαιοι και πόρτες που δεν είναι τόσο αθώες όσο αρχικά φαίνεται. Σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, γνωρίζουμε ότι θα είναι ανάμεσα σε 2 και 16 Νοεμβρίυ 2018. Στη συνέχεια το σχετικό announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*