Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Earthlock 2 για κονσόλες και PC (trailer)

Η Snowcastle Games ανακοίνωσε το open-world action RPG Earthlock 2. Το sequel game θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One και PC μέσα από το Steam μέσα στο 2022.

Ο Bendik Stang, CEO της Snowcastle Games, δήλωσε πως το νέο παιχνίδι που βασίζεται σε Unreal Engine και όχι σε Unity engine όπως ο προκάτοχός του θα εκμεταλλεύεται όσο το δυνατόν περισσότερο τις κονσόλες της νέας γενιάς. Επίσης θα μπορούν να το παίξουν και όσοι δεν έχουν δοκιμάσει τον πρώτο τίτλο, θα περιέχει real time combat και οι επιλογές του παίκτη θα αφήνουν το στίγμα τους στον κόσμο του παιχνιδιού.


Η σειρά Earthlock διαδραματίζεται στον πλανήτη Umbra, ο οποίος έχει σταματήσει να περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του, βυθίζοντας για πάντα στο σκοτάδι τη μισή έκτασή του. Η σειρά ακολουθεί μια ομάδα φίλων που προσπαθούν να σώσουν τις οικογένειές τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*