Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Enlisted

H δημιουργός εταιρεία του War Thunder, Gaijin Entertainment, ανακοίνωσε το Enlisted. Το παιχνίδι είναι ένα squad based multiplayer shooter για το PC που τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος σε Early Access, ενώ με 50 δολάρια μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κλειστή beta, στα δύο campaigns και στα τρία όπλα, ενώ ανάλογα με το ποιο όπλο θα επιλέξετε θα παίξετε και την αντίστοιχη ιστορία. Η ομάδα ανάπτυξης μόλις φτάσει τα 250 χιλιάδες δολάρια από τις πωλήσεις του τίτλου, θα αρχίσει να σχεδιάζει νέα campaigns και να προσθέτει νέα στοιχεία και modes, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις των παικτών.



Αν στο μέλλον επιτευχθεί ο στόχος του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, τότε θα υπάρξει μια έκδοση και για τις κονσόλες. Στη συνέχεια ακολουθεί το teaser trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*