Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Genesis Alpha One

*
Team 17 και Radiation Blue ανακοίνωσαν ένα νέο παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας με την ονομασία Genesis Alpha One, το οποίο αναμένεται να διατεθεί για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις κονσόλες. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπου διεφθαρμένα καθεστώτα έχουν αφεθεί στα χέρια του καπιταλισμού και στην προσπάθειά τους να καλύψουν τις ανάγκες τους καταστρέφουν και ρυπαίνουν τον πλανήτη. Η λύση θα δοθεί από τις υπόλοιπες κυβερνήσεις της Γης, που σε συνεργασία με κάποιες εταιρείες ξεκινούν το πρόγραμμα Genesis.



Η Radiation Blue κατά το παρελθόν είχε εργασθεί για τη δημιουργία τίτλων όπως τα Hitman Blood Money, Spec Ops: The Line, SpellForce 3 και The Settlers. Επί του παρόντος δεν εχει ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε ποιες θα είναι οι κονσόλες στις οποίες πρόκειται να διατεθεί. Στη συνέχεια ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*