Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Headlander από την Double Fine Productions

Οι λάτρεις των ασωμάτων σίγουρα θα βρουν ενδιαφέρον το νέο παιχνίδι της Double Fine Productions. Πιο συγκεκριμένα, στο Headlander που θα κυκλοφορήσει από την Adult Swim Games οι παίκτες θα χειρίζονται το τελευταίο ανθρώπινο κεφάλι που υπάρχει στη Γη. Πρόκειται για side-scrolling, action-adventure game βασισμένο σε βιβλία επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του ’70 και σύμφωνα με την πλοκή, οι άνθρωποι μετέφεραν όλα τα περιεχόμενα του μυαλού τους σε ρομποτικά σώματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να καταλήξει να κυβερνάται από έναν παρανοϊκό υπολογιστή και εσείς ως το τελευταίο ανθρώπινο κεφάλι επί Γης θα πρέπει να προσπαθήσετε να ανατρέψετε το καθεστώς, προτού ο πλανήτης καταστραφεί ολοκληρωτικά. Το Headlander θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες εντός του 2016. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*