Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Laser League από την Roll7

*
505 Games και Roll7 (που ίσως να τη γνωρίζετε από το Not a Hero και τη σειρά OlliOlli) ανακοίνωσαν το νέο multiplayer arcade-style action game, Laser League. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης το παιχνίδι θα προσφέρει έντονο ανταγωνιστικό multiplayer μεταξύ ομάδων των 4 παικτών, τόσο σε τοπικό όσο και σε διαδικτυακό επίπεδο, με το gameplay του τίτλου να είναι εύκολα κατανοητό για όλους, όμως τη διαφορά εντός του αγώνα θα είναι σε θέση να την επιτύχουν λιγοστοί. Επίσης, ο τίτλος θα περιλαμβάνει περισσότερους από 60 χαρακτήρες, 6 διαφορετικά classes, 3 στάδια με 10 διαφορετικούς χάρτες το καθένα, 15 διαθέσιμα powers και πάνω από 250 επιλογές για να παραμετροποιήσετε το χαρακτήρα σας.



Το Laser League θα διατεθεί εντός του καλοκαιριού στο Steam Early Access, με την ολοκληρωμένη έκδοσή του να είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 για PlayStation 4, Xbox One και PC. Σύντομα, θα διατεθεί και η σχετική beta για τον τίτλο, με τους ενδιαφερομένους να πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους εδώ. Στη συνέχεια ακολουθεί το trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*