Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το NASCAR Heat 3

*
H 704Games ανακοίνωσε ότι το NASCAR Heat 3 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 7 Σεπτεμβρίου 2018. Πρόκειται για τη συνέχεια του NASCAR Heat 2, που λανσαρίστηκε το 2017, με τη Monster Games να επιστρέφει ως developer. Το NASCAR Heat 3 υπόσχεται στους παίκτες μια σειρά νέων χαρακτηριστικών όπως career mode με μεγαλύτερο βάθος, επιπλέον διαδρομές, περισσότερα online multiplayer features όπως online τουρνουά αλλά και μια εντελώς νέα εμπειρία, το Xtreme Dirt Tour. Αυτό θα επιτρέπει στους παίκτες να συναγωνίζονται σε οκτώ νέες χωμάτινες διαδρομές. Τέλος, θα είναι δυνατή η πλήρης διαχείρηση κάθε ομάδας, από τη σκοπιά του ιδιοκτήτη. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*