Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Operencia: The Stolen Sun

*
To Operencia: The Stolen Sun είναι πολύ πιθανό, η μεγαλύτερη παραγωγή στα 15 χρόνια ιστορίας της Zen Studios. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC το 2019, αναμένεται να δώσει νέα πνοή στο first-person dungeon-crawler genre και ταυτόχρονα αποτελεί το σημείο συνάντησης των ευρωπαϊκών μύθων, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν αποτελέσει στο παρελθόν αντικείμενο κάποιου video game. H Operencia είναι ένας φανταστικός κόσμος, όπου η ιστορία σμίγει με τους θρύλους. Η Zen Studios έχει κάνει τα πάντα προκειμένουν να εξασφαλίσει ότι τα πάντα στο παιχνίδι μοιάζουν οικεία και ταυτόχρονα η μοντέρνες πινελιές υπάρχουν από άκρη σε άκρη. Σκοπός των παικτών είναι η απελευθέρωση του βασιλιά Napkirály, κάτι που θα γλιτώσει την Operencia από ατελείωτο σκοτάδι και αιμοβόρα τέρατα. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*