Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Paper Beast από το δημιουργό του Another World

*
Η Pixel Reef, το στούντιο που ίδρυσε ο Eric Chahi, δημιουργός του Another World, ανακοίνωσε το Paper Beast. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation VR στα τέλη του 2019, ενώ οι κάτοχοι PlayStation 4 που δεν διαθέτουν μάσκα εικονικής πραγματικότητας, θα έχουν πρόσβαση σε αυτό κάποια στιγμή μέσα στο 2020. Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, στα βάθη της μνήμης ενός data server, έχει δημιουργηθεί ένα οικοσύστημα. Κώδικας και αλγόριθμοι χαμένοι για δεκαετίες, εχουν συγκεντρωθεί και ρέουν προς το διαδίκτυο. Έχει δημιουργηθεί μια φυσαλίδα ζωής. Γεννιέται το Paper Beast. Δεν υπάρχει κείμενο, δεν υπάρχουν διάλογοι, μόνο εξερεύνηση και ζώα που κινούνται και αντιδρούν με ιδιαίτερο τρόπο. Ένας από τους στόχους είναι να δημιουργήσετε δεσμούς μαζί τους. Αυτά θα σας συμπεριφερθούν όπως εσείς στη φύση. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*