Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Project Cars GO

*
H motorsport racing σειρά Project Cars της Slighty Mad Studios, πρόκειται να αποκτήσει το δικό της spin-off για φορητές συσκευές. Ο τίτλος ονομάζεται Project Cars GO και την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Gamevil που εδρεύει στις Η.Π.Α. Σύμφωνα με τον Ian Bell, αφερντικό της Slightly Mad Studios, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία ενος racing τίτλου με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο. Οι fans του racing genre είναι πολλοί και αφοσιωμένοι και σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τόσο υψηλές ταχύτητες που θα κάψουν τα ελαστικά των οχημάτων στην άσφαλτο. Πολλές, πολλές πληροφορίες δεν υπάρχουν στην ανακοίνωση, γνωρίζουμε όμως ότι ο τίτλος θα περιλαμβάνει επίσημα οχήματα που θα μπορούν να διαμορφωθούν με βάση τις προτιμήσεις των χρηστών. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Project Cars 2 κυκλοφορεί ήδη για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας review.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*