Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το RTS Terminator: Dark Fate - Defiance (trailer)

Όπως ανακοινώθηκε, ένα νέο Terminator real-time strategy game βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης. Πρόκειται για το Terminator: Dark Fate - Defiance στο οποίο εργάζεται η Cats Who Play, δημιουργός του επίσης RTS Syrian Warfare και θα κυκλοφορήσει υπό τη φίρμα της Slitherine. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο cinematic και πλάνα από το gameplay που παρουσιάζουν μάχη στην Oklahoma City.

Τα γεγονότα του Terminator: Dark Fate - Defiance δαδραματίζονται μετά από τον πόλεμο ανάμεσα στην ανθρωπότητα κατι το δίκτυο μηχανών της Legion- το αντίστοχο της Skynet στο Dark Fate.





Στο single-player campaign οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός διοικητή της παράταξης Founders και με τον στρατό που έχουν συγκεντρώσει θα πρέπει να πολεμήσουν τις δυνάμεις της Legion. Σε skirmish και multiplayer θα υπάρχουν τρεις επιλέξιμες παρατάξεις, Founders, Legion και Resistance.

Το Terminator: Dark Fate - Defiance θα κυκλοφορήσει για PC εντός του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*