Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Shadwen από την Frozenbyte

H Frozenbyte αφήνει για λίγο πίσω της την πετυχημένη σειρά Trine και καταπιάνεται με ένα καινούργιο stealth action adventure game. Το Shadwen βασίζεται στο γνωστό μοτίβο του «hide & sneak», δίνοντας όμως έμφαση και στον τομέα της ηθικής. Παράλληλα ο παίκτης θα μπορεί να σταματήσει το χρόνο αλλά και να αλλάξει κάποιες επιλογές που πάρθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν. Στο τέλος της περιγραφής του παιχνιδιού επαναλαμβάνεται μάλιστα η πρόταση «μην αφήσετε κανένα πτώμα πίσω σας» ώστε να μπορέσει ο χρήστης να γίνει ο «θεός του stealth».



Παράλληλα παρουσιάστηκε ένα πρώτο trailer με gameplay υλικό από την pre-alpha του Shadwen το οποίο υπολογίζεται να κυκλοφορήσει το 2016 (χωρίς να γνωρίζουμε για την ώρα ποια formats θα το υποδεχτούν). Στο μέλλον αναμένονται περισσότερες πληροφορίες γύρω από την ηρωίδα του παιχνιδιού (Shadwen), την αποστολή της να σκοτώσει τον βασιλιά και την ορφανή Lily. Δείτε το announcement trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*