Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Xbox Design Lab

Τη δημιουργία της υπηρεσίας Xbox Design Lab ανακοίνωσε η Microsoft στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της εταιρείας στην Ε3. Η υπηρεσία θα επιτρέπει στους κατόχους του Xbox One να χρωματίζουν και να διαμορφώνουν με τον δικό τους τρόπο τα νέα χειριστήρια του Xbox One S, δίνοντας τους μια προσωπική πινελιά. Εκτός από τους διάφορους εναλλακτικούς χρωματισμούς των pads ή και των πλήκτρων του χειριστηρίου, θα δίνεται η δυνατότητα να χαράσσονται τα προσωπικά μηνύματα του καθενός στο κάτω μέρος του, ενώ η υπηρεσία αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.



Κάθε customised gamepad θα κοστίζει 80 δολάρια, ενώ ακόμη 10 δολάρια θα χρεώνονται για την επιγραφή των μηνυμάτων. Πιο αναλυτικά, μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο για την παρουσίαση της υπηρεσίας:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*