Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το battle royal Worms Rumble (trailer)

Η Team17 ανακοίνωσε το 32-player, real-time battle royal Worms Rumble. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020, για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (Steam). Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τη beta σε PC. Οι πρώτες δοκιμές θα τρέξουν από 15 Ιουλίου και ώρα 14:00μμ έως 20 Ιουλίου στις 10:00πμ.

Το Worms Rumble προσθέτει μια νέα πινελιά στη γνωστή σειρά παιχνιδιών. Οι μάχες θα είνα σκληρές και μάλιστα θα υποστηρίζεται cross-platform play. Ετοιμαστείτε να τα δώσετε όλα για όλα σε Deathmatch ή Last Worm Standing modes όπου θα βρίσκεστε μόνο ένα Holy Hand Grenade μακριά από το θάνατο.


Οι αντίπαλοί σας θα νιώσουν για τα καλά τι σημαίνει πόνος, μιας και όπλα όπως τα Bazooka και Shotgun θα τους προκαλέσουν τεράστια ζημιά, την ώρα που εσείς θα ανεβαίνεται στην κατάταξη. Θα μπορείτε να διαμορφώσετε το worm σας όπως θέλετε, θα υπάρχουν δοκιμασίες, εποχικά events αλλά και πολλοί τρόποι για να παίξετε στο The Lab.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*