Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το modern re-release του Zombies Ate My Neighbors (trailer)

Οι Lucasfilm Games, Dotemu και Limited Run Games ανακοίνωσαν πως το Zombies Ate My Neighbors και το sequel του Ghoul Patrol θα κυκλοφορήσουν σε σύγχρονες μοντέρνες πλατφόρμες το καλοκαίρι το 2021. Τα 16-bit games και συγκεκριμένα η έκδοση για Super NES θα λάβουν αναβαθμίσεις και νέες λειτουργίες όταν κυκλοφορήσουν για Nintendo Switch, PlayStation 4, PC και Xbox One στις 29 Ιουνίου 2021.

To Zombies Ate My Neighbors λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1993 για Sega Genesis και SNES μέσω της Konami. Στο παιχνίδι top-down run-and-gun πρωταγωνιστούν οι Zeke και Julie ενώ έρχονται αντιμέτωποι με zombies, vampires, Martians, mutant blobs και άλλα τέρατα σε πάνω από 50 συνολικά levels. Οι δύο πρωταγωνιστές γύρισαν ένα χρόνο αργότερα με το Ghoul Patrol.

Και οι δύο τίτλοι θα λάβουν μοντέρνες λειτουργίες όπως quick-save system, achievements και behind-the-scenes galleries. Τέλος, οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι με παρέα στο two-player local co-op.

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*