Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το sequel του Doctor Who: The Edge of Time VR

*
Η ομάδα ανάπτυξης Maze Theory ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την ανάπτυξη ενός follow-up game για το Doctor Who: The Edge of Time, αυτήν τη φορά όμως όχι για πλατφόρμες VR. Όπως μάλιστα ανέφερε ο developer, το sequel θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021 για PlayStation, Xbox, Nintendo Switch και PC. Η Maze Theory δεν ανέφερε για το αν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 ή το PlayStation 5 και το Xbox One ή το Xbox Series X.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η ανάπτυξη ενός ακόμα Doctor Who game, αυτήν τη φορά για φορητές συσκευές, σε συνεργασία με την Kaigan Games, το στούντιο πίσω από το Simulacra. Σύμφωνα με τη Maze Theory, η συνολική εμπειρία που θα μπορεί να ζήσει ο παίκτης από τα τρία παιχνίδια μαζί θα αποτελεί κάτι σαν τριλογία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*