Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το νέο expansion του Hearthstone με την ονομασία The Witchwood

*
Η Blizzard ανακοίνωσε το νεότερο expansion για το Hearthstone με την ονομασία The Witchwood. Με επίκεντρο την στοιχειωμένη πόλη Gilneas, οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν 135 καινούργιες κάρτες. Σύμφωνα με την περιγραφή που δίνει η Blizzard, σκοτεινές δυνάμεις έχουν μαγέψει τα πλάσματα του δάσους που έχουν στραφεί ενάντια στη Gilneas πρωτεύουσα του Azeroth. Όμως ο Βασιλιάς Genn Greymane και οι ακόλουθοί του δεν είναι εύκολη λεία. Οι περήφανοι κάτοικοι του βασιλείου που μπορούν να μεταμορφωθούν σε πλάσματα με μορφή λύκου που ονομάζονται worgen, μεταφέρουν τη μάχη στου The Witchwood και οι παίκτες του Hearthstone θα σπεύσουν προς βοήθειά τους. Ακόμα, το expansion θα προσθέσει στο παιχνίδι νέα gameplay systems. Το πρώτο είναι το Echo που δημιουργεί αντίγραφα ορισμένων καρτών στο χέρι σας, μόλις τις χρησιμοποιήσετε. Για όσο σας απομένει στο turn, μπορείτε να παίζετε με τα echoes, αρκεί να έχετε το απαραίτητο mana. Οι Rush cards αποτελούν ακόμα μία προσθήκη και μοιάζουν με τις Charge cards. Όμως οι Rush cards μπορούν να χρησιμοποιηθού αποκλειστικά για επίθεση στα minions και όχι στον ήρωα του εχθρού. To expansion θα προσφέρει και ένα νέο single-player mode, το called Monster Hunt. Σε αυτό οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν έναν, ανάμεσα σε τέσσερεις ήρωες και να ξεκινήσουν την εξερεύνηση του Witchwood. Θα πρέπει να επιβιώσουν μέσα από οκτώ μάχες κλιμακούμενης δυσκολίας, προτού φτάσουν στην καρδιά του δάσους, όπου τους περιμένει το boss fight. Προς διευκόλυνση των παικτών, μετά από κάθε μάχη θα μπορούν να προσθέτουν αναβαθμίσεις στο deck τους. Το The Witchwood είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία έναντι €49,99 θα περιέχει 70 decks και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*