Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώσεις για τον game director του Final Fantasy VII Remake Part 2

*
Λίγο μετά την αποκάλυψη του Final Fantasy VII Remake Integrated, ο Tetsuya Nomura μίλησε στο Famitsu για το Final Fantasy VII Remake Part 2. Το υψηλόβαθμο στέλεχος σημείωσε πως αυτή τη στιγμή εργάζεται σε περισσότερα projects από ποτέ και έδωσε κάποιες πρώτες πληροφορίες για το τι θα ακολουθήσει. Σε σχέση λοιπόν με το δεύτερο μέρος του remake, ο Nomura τόνισε πως επικεφαλής του project θα είναι ο Naoki Hamaguchi, ένας από τους directors του πρώτου μέρους. Ο ίδιος ο Nomura θα συμμετέχει απλά ως creative director και η βασική του δουλειά δεν θα αλλάξει σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία για το νέο μέρος του Remake, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*