Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώσεις νέων τίτλων από την Atlus

*
Μέσω ενός livestream, η Atlus προέβη σε αποκαλύψεις-ανακοινώσεις για μια σειρά τίτλων που θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το Nintendo 3DS. Η αρχή έγινε με το Shin Megami Tensei: Deep Strange Journey, που θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το φθινόπωρο του 2017. Ο κεντρικός ήρωας είναι μέλος μιας ομάδας που αποστολή της είναι να εξερευνήσει μια νεκρή ζώνη στο νότιο πόλο που ονομάζεται Schwarzwelt και απειλεί να "καταβροχθίσει" ολόκληρο τον πλανήτη. Εκεί, μεταξύ άλλων, θα συγκρουστεί με μία μυστηριώδη κυρία, την Alex.


Σειρά πήρε το Sekai Ju no Fushigi no Dungeon 2, δηλαδή το sequel of Etrian Mystery Dungeon. Η ανάπτυξη γίνεται σε συνεργασία με τη Spike Chunsoft και σε σχέση με τον original τίτλων θα υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά και classes. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 31 Αυγούστου.



Η αυλαία έκλεισε με το πρώτο trailer του Radiant Historia Perfect Chronology. Πρόκειται για το remake του κλασσικού τίτλου που κυκλοφόρησε για το Nintendo DS. Την επιμέλεια της μουσικής έχει αναλάβει η συνθέτρια του Final Fantasy XV Yoko Shimomura, και τα cutscenes η A-1 Pictures. Το παιχνίδι θα διαθέτει τρία επίπεδα δυσκολίας, Friendly, Normal και Hard και δύο game modes, Perfect Mode και Append Mode. Το Radiant Historia Perfect Chronology θα κυκλοφορήσει στην ιαπωνία στις 29 Ιουνίου.



Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω τίτλοι θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή και στην Ευρώπη. Για την ώρα, δεν τυπάρχει κάποια σχετική πληροφορία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*