Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής δεν αποκλείει κυκλοφορία του GTA 6 μέσα στο 2023

*
Ο αναλυτής Doug Creutz της Cowen & Company θεωρεί πως το Grand Theft Auto 6 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και μέσα στο 2023. Ο λόγος είναι η δήλωση της Take-Two (μητρική της Rockstar) σχετικά με ανάπτυξη της τάξεως του 14% επί της ανάπτυξής της κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2024. Το εν λόγω οικονομικό έτος ξεκινά τον Απρίλιο του 2023 και ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2024. Σύμφωνα λοιπόν με τον Creutz, ένας από τους λίγους τίτλους που είναι ικανοί να κάνουν εφικτή μια τέτοια ανάπτυξη είναι το GTA 6.

Άλλες αναφορές μέσων του εξωτερικού θέλουν το επόμενο παιχνίδι του επιτυχημένου franchise της Rockstar να κυκλοφορεί ακόμα και μέσα στο 2025. Οποια περίπτωση και να ισχύει, είναι πολύ πιθανό να έχουμε έστω και ένα tease για τον πολυαναμενόμενο τίτλο εντός του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*