Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναπόφευκτη θεωρεί ο Phil Spencer την κυκλοφορία νέων παιχνιδιών την πρώτη μέρα στην αντίστοιχη υπηρεσία Game Pass του PlayStation

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, περιμένει από το PlayStation να ακολουθήσει τα χνάρια του Xbox, όσον αφορά την κυκλοφορία της ανταγωνιστικής υπηρεσίας του Game Pass με κωδική ονομασία Spartacus.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Phil Spencer δήλωσε πως θεωρεί ότι είναι αναπόφευκτη η κυκλοφορία νέων παιχνιδιών την πρώτη μέρα στην αντίστοιχη υπηρεσία του PlayStation, καθώς πιστεύει ότι πρέπει να επιτρέπουμε στους παίκτες να παίζουν τα παιχνίδια που θέλουν, όπου θέλουν και ότι πρέπει να τους δίνουμε την επιλογή να χτίζουν την δικιά τους βιβλιοθήκη από τίτλους. Συνεχίζοντας ο επικεφαλής του Xbox, έκανε λόγο ότι πρέπει να συνεχίσουν να καινοτομούν και να είναι ανταγωνιστικοί, καθώς πιστεύει ότι τα πράγματα που έχουν δημιουργήσει μέχρι στιγμής, μπορεί να τους έχουν δώσει το πλεονέκτημα στην αγορά αλλά έχουν βασιστεί ότι το κάναμε πρώτοι και στο ότι δεν μπορούν να το δημιουργήσουν άλλοι.

Είμαστε σε αναμονή λοιπόν για την επίσημη ανακοίνωση από το PlayStation για το αντίπαλο δέος του Game Pass.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*