Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανοιξιάτικες προσφορές στο Humble Store

Το Humble Store ξεκίνησε και επίσημα τις ανοιξιάτικες προσφορές μέσω του Spring Sale, δίνοντας στους PC gamers την ευκαιρία να επεκτείνουν τη βιβλιοθήκη τους με τίτλους διαμάντια, όπως τα Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Hitman Absolution, Tomb Raider και άλλα, έναντι γενναίας έκπτωσης. Όπως και στις προηγούμενες προσφορές στο Humble Store, θα υπάρχουν συνεχώς νέες προσφορές και special flash sales, επομένως ίσως να χρειαστεί να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσετε» το καλύτερο δυνατό deal. Άλλωστε, έχετε αρκετό χρόνο μέχρι και τις 18 Μαΐου, όπου και θα λήξει η εν λόγω ενέργεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Βρείτε όλες τις προσφορές εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*